[VIDEO] First Look Festival 2015: Het videoverslag van David & Jan

Zaterdag 9 en zondag 10 oktober was de Jaarbeurs Utrecht weer afgeladen met zwetende nerds en hete boothbabes, waar First Look Festival zoals altijd plaatsvind. Natuurlijk vallen David & Jan ook een beetje onder de categorie ‘zwetende nerds’, dus hebben we besloten om ze los te laten op de grootste gamebeurs van de Benelux; met een camera.

De heren waren op de zaterdag aanwezig, en aan de beelden te zien hebben ze er goed van genoten. Misschien een tikkeltje zenuwachtig voor het eerste video-item, maar ze geloven wel dat ze vrij leuke beelden neer hebben kunnen zetten. Natuurlijk hebben zij daar niks over te zeggen, want dat bepalen jullie!

Geniet van een rauwe 28 minuten geouwehoer van de twee ouweh(o)eren, met een hoop gameplay- en sfeerbeelden van het festival. Je ziet David spelen met de Playstation VR en knuffelen met boothbabes, Jan daarentegen met Zelda en zijn piemel.

Check hier de beelden:

In de loop van deze en volgende week komen er nog meer items online, dit is in ieder geval in grove lijnen de belevenis geweest van David & Jan. Volgend jaar proberen we in ieder geval twee dagen te gaan zodat we alles kunnen coveren.

Laat ons weten wat je denkt!

 

 

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x