Video vergelijkt uitgebreid de verschillen tussen GTA: The Trilogy – The Definitive Edition en het origineel

Enige tijd geleden kondigde Rockstar Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition aan, en de game zal op 11 november verschijnen voor diverse platformen. Daarnaast kregen wij onlangs ook de eerste trailer van de remaster voor onze kiezen. In een nieuwe video worden de verschillen tussen het origineel en de nieuwe versies getoond.

De onlangs verschenen trailer liet ons de verschillende visuele verbeteringen zien, zonder dat de originele stijl verloren ging. Smaken verschillen tussen mensen, en de reacties liepen dan ook behoorlijk uiteen na het verschijnen van de trailer.

Hoewel veel gamers sceptisch zijn over de remaster trilogie, kan de onderstaande video misschien wel aardig wat mensen overtuigen om met een positievere blik naar de games te kijken. In de video zie je namelijk de originele beelden en deze worden vergeleken met beelden uit de trailer. Hierdoor krijg je een beter overzicht van de visuele verschillen.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition verschijnt op 11 november voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S, Nintendo Switch en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x