April Fool’s Day met Wargaming!

WGN_Assets_WoT_Operation_Undead_Logo

TANKBUSTERS EAT YOUR HEART OUT!

Tank drivers en zombie slayers, we hebben iets voor jullie! Ontwikkelaar en uitgever Wargaming is weer met wat nieuws op de proppen gekomen. In World of Tanks: Operation Undead stap je in de kisten van een commandant waarvan het de taak is om een horde zombies tegen te houden. Dit doe je vanuit je fortress en je kan dit op verschillende en tactische manieren doen.

Deze game is geïnspireerd door het Tower Defense-genre en bied spelers de mogelijkheid om met de meest sicke moves een SHITLOAD aan zombies tegen te houden. Zo worden er op strategische plekken 3 tanks geplaatst om de horde zombies weg te vagen.

Het zijn ook niet de meest average zombies, want er zijn maar liefst zeven type zombies te vinden in de wereld van World of Tanks: Operation Undead.

WGN_Game_WoT_Operation_Undead_Level_2_Image_02

THIS IS MY HOUSE B*TCH!

Naarmate jij meer zombies links, rechts, voor en achter je opblaast speel je upgrades vrij. Deze upgrades krijg je voor je tanks en fortress en zorgt ervoor dat je effectief vrijwel alles uit de kast kunt halen om zombies uit de weg te ruimen. Let wel; naarmate je upgrades krijgt zullen zombies evolueren en sterker worden. Het is noodzaak dat jij hen natuurlijk een stap voorblijft.

WGN_Game_WoT_Operation_Undead_Main_Menu_Image_01

WHAT IS LIFE?

Naast het feit dat jij natuurlijk een MLG pro bent in zombies slachten, is het het doel om zoveel mogelijk punten te scoren. Deze score word beïnvloed door de hoeveelheid aan bazen die je verslaat en door de manier waarop je aanvalt, en dat bepaalt ook meteen je plek in de ranglijst. Ik geloof in onze viewers, dus laat zien dat ook jij de top 100 kan bereiken!

SPEEL DE GAME HIER!

World of Tanks: Operation Undead

WGN_Assets_WoWS_Game_Logo

 

WORLD OF WARSHIPS: OCEAN DRIFT

Fuck je boardgames, Zeeslag en wat nog meer want wij hebben iets beters.! 1 April, kikker in je bil; we hebben een retro game voor je. World of Warships: Ocean Drift is verschenen als een ‘April fool’s’ game en is ontwikkeld door Lesta Studio. Lesta Studio is ook verantwoordelijk voor de hoog geanticipeerde game World of Warships. Speel in deze door Pacman-geïnspireerde game door een serie van tien levels. Vaar tussen de doolhoven en verzamel alle witte boeien die op het water drijven. Ook zijn er vijandelijke schepen die je achtervolgen. Maar met een beetje slimheid en snelle vingertjes kan jij met je torpedo’s de vijand elimineren. Scoor punten en werk jezelf zo omhoog op de ranglijst.

WGN_Assets_WoWS_Game_Image_01

 

SPEEL DE GAME HIER!

World of Warships: Ocean Drift

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x