Warner Bros. heeft Harry Potter: Quidditch Champions aangekondigd

Uitgever Warner Bros. Games en ontwikkelaar Unbroken Studios hebben een nieuwe game aangekondigd welke gebaseerd is op het Harry Potter-universum.

Deze keer zal het spel gebaseerd zijn op de fictieve sport Quidditch in de Harry Potter boekenreeks. Het spel zal Harry Potter: Quidditch Champions heten en zal worden uitgebracht op pc en consoles. Bekijk de aankondiging hieronder.

Naast de aankondiging van het spel zelf heeft Warner Bros. Games ook aangekondigd dat Harry Potter: Quidditch Champions een beperkte speeltest zal krijgen, waarvoor spelers zich kunnen aanmelden op de officiële website. De speeltest zal plaatsvinden op 21 en 22 april.

Volgens de officiële website zal Harry Potter: Quidditch Champions een competitief multiplayer-spel zijn en wordt het beschreven als een “complete, op zichzelf staande Quidditch-ervaring”.

Harry Potter: Quidditch Champions stelt spelers in staat om hun eigen personages te creëren en biedt verschillende aanpassingsmogelijkheden. Het kan zowel solo als als onderdeel van een team worden gespeeld in online competitieve modi.

Harry Potter: Quidditch Champions heeft nog geen releasedatum en er is nog niet aangekondigd op welke platformen de game zal verschijnen.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x