Het is een verdomd drukke vrijdag zo in oktober. Nu is het de afgelopen maand sowieso geen straf geweest om gamer te zijn, maar op één dag, drie toptitels die gereleased worden maakt het wel erg druk… Bij deze

Wolfenstein II: The New Colossus

Wolfenstein II: The New Colossus is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PC, PS4 en Xbox One. Wolfenstein II: The New Colossus knalt de actie en chaos van de Wolfenstein franchise naar nieuwe hoogtes. Als BJ “Terror-Billy” Blazkowicz, sluit je je aan bij een groep verzetsstrijders met allen één gemeenschappelijk doel: de nazi’s Amerika uitkrijgen.

Wolfenstein II stuurt je naar een Amerika dat onder het gezag staat van de nazi’s en waar je de dapperste leiders van het verzet rekruteert.  Je zult het opnemen tegen de nazi’s in het kleinstedelijke Roswell, Nieuw-Mexico, het voor de buitenwereld afgesloten New Orleans en post-nucleair Manhattan.  Gewapend met een indrukwekkend arsenaal volledig up te graden retro sci-fi wapens, inclusief het gloednieuwe Dieselkraftwerk, kun je je nieuwe vaardigheden testen en je een weg knallen doorheen legioenen aan geavanceerde Nazi- en über soldaten in deze first-person shooter.

Assassin’s Creed Origins

Na een jaartje te hebben gewacht, komt Ubisoft dit jaar weer met een grootse Assassin’s Creed-game. Dit keer reizen we af naar het oude Egypte, waarin we naast een gloednieuw Assassin’s Creed-avontuur, de kans krijgen om piramides te beklimmen en verborgen tombes te ontdekken. In de game kruipen we in de huid van Bayek, die behoort tot de Medjay, een beschermer van het volk. Vanaf aanstaande vrijdag kunnen we genieten van dit Egyptisch sfeertje in Assassin’s Creed: Origins.

Super Mario Odyssey

De in rood geklede loodgieter is weer terug en verschijnt samen met een levend petje genaamd Cappy op de Nintendo Switch. Mario maakt samen met Cappy een hele wereldreis om zoals gewoonlijk prinses Peach te bevrijden uit de klauwen van Bowser. Deze bevrijdingstocht is te beleven in de 3D-game Super Mario Odyssey, welke vanaf 27 oktober te verkrijgen is voor de Nintendo Switch.

Welke van deze drie titels ga jij halen? Laat het ons weten!

Laat een bericht achter

stargamers