Zombie Onslaugt in Black Ops Cold War alleen exclusief te spelen op PlayStation-consoles

Activision en Treyarch hebben bekend gemaakt dat dde Zombies Onlaught modus een jaar lang exclusief speelbaar is op PlayStation-consoles.

Zombies Onslaught wordt een coöperatieve modus waarin twee spelers een afgebakend gebied waar een ‘orb’ rondvliegt moet zien te verdedigen tegen een shitload aan zombies. Als er voldoende zombies zijn gekilled, verplaatst de orb zich op de map en zal je op de nieuwe locatie opnieuw een golf aan zombies moeten doden. Hoe verder je komt, hoe sneller en sterker de zombies zullen worden. Het doel is om zo lang mogelijk in leven te blijven, waardoor je diverse beloningen vrij kunt spelen die weer in andere modi van de game gebruikt kunnen worden.

Dit is niet de eerste keer dat Activision een exclusieve deal heeft gemaakt met Sony. In het verleden kwamen nieuwe maps al eerder uit op de PlayStation-consoles en pas een maand later op Xbox en PC. Ook zijn beta’s eerder te spelen geweest op de consoles van Sony en zijn er diverse modi tijdelijk exclusief speelbaar geweest op de PlayStation. Vorig jaar was bijvoorbeeld de Spec Ops mode in Call of Duty: Modern Warfare tijdelijk exclusief speelbaar op de PlayStation 4.

Zombies Onslaught zal gelijk op de lancering van Black Ops Cold War beschikbaar komen op de PlayStation 4 en 5. De mode zal na een jaar verschijnen op andere platformen. Tevens staat de mode los van de reguliere Zombies-ervaring, welke wel beschikbaar zal zijn op andere platformen.

Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt op 13 november voor PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X | S en PC. Op 19 november zal de game ook verschijnen voor de PlayStation 5.

Ook interessant
Naughty Dog is bezig met standalone multiplayer game
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x