20 Minuten Hatred gameplay!

Op 1 juni 2015 brengt Destructive Creations de game Hatred uit. In Hatred speel je een misantropische sociopaat die op een genocide kruistocht is simpelweg om dat hij alles en iedereen haat, awesome toch? Deze top view shooter is een soort van boodschap van de bedenker naar allerlei game aesthetic in de vorm van politieke correctheden, beleefdheden en games die als kunst worden uitgebracht door hun bedenkers. Wat de overheid dus eigenlijk wel vind kunnen in games en niet slecht is voor de spelers. 

 

hier de trailer van onze man die blijkbaar geen borstvoeding heeft gekregen en blijkbaar alles haat omdat hij nog nooit koekjes opheeft.

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=qV3PhvCf_Jg’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

De game was een kleine tijd weggehaald door Steam Greenlight omdat hij dus te geweldadig zou zijn maar is later terug gebracht door onze vriend Gabe Newell (co founder en managing director van de Valve Corporation) met een persoonlijke excuses naar de gamers toe en op 29 december 2014 heeft Hatred groen light gekregen om dus onze innerlijke massamoordenaar feelings te bevredigen!

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?t=90&v=7Nnbdjlwj2o’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x