Er is 30-minuten aan gameplay verschenen van Assassin’s Creed Valhalla. Deze beelden zijn gisteren namelijk gelekt op het internet…

Hoe deze beelden hebben kunnen lekken is niet duidelijk, maar de video wordt regelmatig offline gehaald door Ubisoft. Op dit moment kun je de beelden bekijken via de onderstaande video op Facebook.

In de video is te zien hoe je als Viking door een dorp kunt lopen en de zee onveilig kunt maken.

Assassin’s Creed Valhalla speelt zich af in de negende eeuw, en hierin spelen Noorwegen en Engeland een grote rol. Daarnaast zal Valhalla een aantal nieuwe functies introduceren, en is het mogelijk om eigen nederzettingen te bouwen en macht en invloed te verkrijgen in diverse gebieden die de game rijk zal zijn. Net als in Assassin’s Creed Odyssey zal het mogelijk zijn om met een vrouwelijk personage te spelen.

Assassin’s Creed Valhalla zal ergens eind 2020 verschijnen voor de Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en PC.

Assassin's Creed Valhalla 30 Minutes Gameplay Video Leaked

Assassin's Creed Valhalla 30 Minutes Gameplay Video Leaked ______________________________ Assassin's Creed Valhalla ဂိမ်းရဲ့ (၃၀)မိနစ်စာ Gameplay Video ကြီးမတော်တဆပေါက်ကြားထွက်ပေါ်လာပါတယ်ဗျို့….. 😆

Geplaatst door Data Chest op Zondag 5 juli 2020

één antwoord

Laat een antwoord achter