Veel nieuwe gameplay opgedoken van Hogwarts Legacy

Over iets meer dan twee weken zal Hogwarts Legacy verschijnen, en internationale game media en enkele influencers hebben al de mogelijkheid gekregen om de game te spelen.

Uit de diverse hands-on sessies zijn meerdere gameplay video’s verschenen op Youtube, welke wij hieronder op een rijtje hebben gezet.

Over het algemeen zijn de diverse media zeer positief over de game, met name de combat met verschillende spells, de character creator die heel diep gaat, de vrijheid die je krijgt in de open wereld en de grote hoeveelheid easter eggs die fans zullen herkennen uit de films en boeken hebben een goede indruk achtergelaten. Volgens enkele media lijkt deze game de hoge verwachtingen waar te gaan maken.

In Hogwarts Legacy neem je de rol aan van een vijfde jaars student die mysterieuze krachten heeft, die zelfs voor de leraren een raadsel zijn. Tijdens je avontuur neem je deel aan lessen, doe je verschillende quests voor mensen binnen en buiten de school en moet je duistere tovenaars en goblins stoppen die het hebben gemunt op Hogarts.

Hogwarts Legacy verschijnt op 10 februari voor PlayStation 5, Xbox Series X | S en PC. De PlayStation 4 en Xbox One-versies verschijnen op 4 april en de Nintendo Switch-versie zal nog later verschijnen, namelijk op 25 juli.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x