GTA: San Andreas uitgebracht op de Playstation 3

In de gezegde van “Beter laat, dan nooit” komt Rockstar vandaag met de release van GTA: San Andreas op de Playstation 3. Ja, je leest het goed…

Twee dagen geleden werd het wereldkundig dat een release van GTA: San Andreas op het punt stond van gebeuren voor de PlayStation 3. Wat wel opvallend is, aangezien Sony langzaam afscheid aan het nemen is van dit platform. De officiële PlayStation Blog laat ons namelijk weten dat San Andreas gedurende de update van vandaag toegevoegd zal worden.

Heb je nog zo’n oude console naast je Xbox One of Playstation 4 staan en lijkt het je leuk om San Andreas aan de tand voelen op de PlayStation 3? Dan mag je eventjes 14,99 euro neer te leggen voor de game. San Andreas kreeg op de PS Blog nog een leuke introductie die je hier kunt bekijken. Check ook nog even de gameplay hieronder:

En wij maar denken dat Rockstar een beetje uit hun neus zat te eten. Vorige week bracht de gamestudio een van zijn andere titels namelijk al naar Android en iOS. GTA: Vice City is nu namelijk op te halen uit de Google Play Store en de iTunes App Store.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x