Kojima richt eigen studio op, en gaat exlusieve Playstation 4 game maken

Hideo’s verplichtte vakantietijd zit er op, dus het was tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe job. Zoals verwacht duurde het niet al te lang en hebben we een mooie aankondiging voor je!

Onlangs schreven we al dat meneer Kojima door Konami op straat was gezet, en dat hij verplicht vakantie moest nemen zonder dat hij mocht solliciteren.

Nu heeft de beste man een nieuwe studio opgericht waarmee hij een exclusieve PlayStation 4-game gaat maken.

Het Japanse Nikkei gaf gisterenavond al aan dat Kojima na maanden aan geruchten officieel is vertrokken bij Konami. In oktober gingen er al geruchten dat hij was vertrokken, maar Konami claimde toen dat de sterontwikkelaar op vakantie was. Volgens eerdere berichten moest Kojima tot een bepaalde tijd bij de uitgever werken, maar dat contract lijkt nu te zijn verlopen.

Sony bevestigt vandaag via onderstaande filmpje dat er aan een exclusieve PlayStation 4-game wordt gewerkt. Wij zijn benieuwd wat voor game het gaat worden, Kojima zelf zegt dat hij het geweldig vindt om deze nieuwe reis met Sony te maken. Volgens hem gaat deze aankomende PS4-game het begin van een boeiende franchise worden.

To be continued….

 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x