Advance Wars: 1+2 Re-Boot Camp nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

Spelers kunnen vanaf vandaag hun strategisch inzicht beproeven in de turn-based missies van Advance Wars: 1+2 Re-Boot Camp, waarin ze hun eenheden over land, door de lucht en over water moeten leiden.

Beide Game Boy Advance-klassiekers zijn vanaf de grond opnieuw opgebouwd en bevatten naast alle gameplay uit de oorspronkelijke games nu ook de mogelijkheid om vrienden online uit te dagen!

Voeg je bij het leger van Orange Star en laat je strategische vaardigheden zien in de campagnestand van Advance Wars, waarin je aanvallen van de legers van Blue Moon, Green Earth en Gold Comet moet afslaan. Neem het vervolgens op tegen de meedogenloze Sturm en het Black Hole-leger in Advance Wars 2: Black Hole Rising.

In beide campagnes kun je de gameplay versnellen en je beurt herstarten, voor een extra soepele spelervaring. Duik in een schat aan uitdagingen, die je kunt voltooien met welke strategie of commandant je maar wilt. Op basis van je score ontvang je munten die je kunt gebruiken om meer commandanten en uitdagingen te ontgrendelen.

In de lokale* multiplayerstand kunnen maximaal vier spelers tegen elkaar strijden, terwijl je online tegen vrienden kunt spelen in één-tegen-éénsessies om te bepalen wie de beste strateeg is. Daarnaast kun je in de ontwerpruimte je eigen maps maken. Ontwerp een slagveld in de bergen waar vliegtuigen onmisbaar zijn, of geef maritieme eenheden de ruimte in een gebied vol water. Deel je creaties met je vrienden om te zien of zij de uitdaging aankunnen!

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x