Afro Samurai 2: Revenge of Kuma wordt uit de handel gehaald

Hadden we een flinke tijd terug nog de aankondiging dat de nieuwe Afro Samurai game onderweg was, hebben we nu ineens heel anders nieuws over deze game voor je!

Afro Samurai 2: Revenge of Kuma is ondertussen al weer een heel klein tijdje uit, maar is sinds vandaag ook gelijk weer offline gehaald van Steam, Playstation Store en Xbox Marketplace. De game zou opgedeeld worden in drie episodes, waar Revenge of Kuma de eerste was. Vanwege het verdwijnen van deze episode kwam ons ook ter ore dat de andere twee episodes ook gelijk geannuleerd zijn.

Afgelopen september kwam het eerste deel van Afro Samurai 2 uit voor de Playstation 4 en de PC. De Xbox One versie volgde ietsje later, in oktober. De game werd van alle kanten sterk bekritiseerd vanwege een ongelooflijk slecht script, rare gamemechanics, veelste makkelijke boss fights en een bedroevende framerate.

In een interview met CGMagazine vertelt Steve Escalante, General Manager van ontwikkelaar Versus Evil, dat iedereen die de game gekocht heeft zijn geld terug wilt. Dit vanwege de slechte kwaliteit van de game. Dit resulteerde dus dat de twee resterende delen van Afro Samurai zijn geannuleerd.

Versus Evil biedt excuses aan voor deze “mislukking”. Om met eigen ogen te aanschouwen hoe wansmakelijk dit product was hebben we hier nog een gameplay trailertje voor je!

 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x