Amiibo van The Legend of Zelda: Skyward Sword HD verschijnt op releasedatum van de game

Elke legende heeft een begin – en binnenkort kan iedereen het begin van de The Legend of Zelda-tijdlijn beleven met de release van The Legend of Zelda: Skyward Sword HD voor de Nintendo Switch.

De HD-versie van dit klassieke avontuur biedt verbeterde prestaties, een soepelere bewegingsbesturing en een nieuwe knoppenbesturing. Op 16 juli verschijnt naast de game en een set Joy-Con-controllers in het thema van het Meesterzwaard en het Hyliaanse Schild ook een amiibo-figuur van Links jeugdvriendin Zelda en haar trouwe blauwe Loftwing. 

De amiibo van Zelda en Loftwing kan tijdens het verkennen van de bovenwereld of kerkers op elk moment gebruikt worden om een checkpoint te creëren en terug naar de lucht te keren. Wanneer spelers de amiibo opnieuw gebruiken wanneer ze zich in de lucht bevinden, of op één van de vele zwevende eilanden boven de wolken, keren ze terug naar het eerder gemaakte checkpoint.

De amiibo van Zelda en Loftwing verschijnt op 16 juli, tegelijk met The Legend of Zelda: Skyward Sword HD. Door de amiibo te gebruiken, creëren spelers een checkpoint waarmee ze tussen de lucht en de wereld eronder kunnen reizen.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x