Fans die van die-hard racegames houden kunnen in juni hun hart ophalen, want dan zal de game Assetto Corsa verschijnen. De game bevat schitterende visuals en is ook nog eens een echte race simulator.

505 Games en Kunos Simulazioni lanceren de nieuwste trailer voor de consoleversie van hun toonaangevende racing simulatie game Assetto Corsa, genaamd Engineered to Perfection. De game werd ontworpen met echte data en telemetrie van de fabrikanten en de nadruk van het spel ligt op het pure fysieke realisme in ieder detail: van het sturen en de circuits tot de details van de vele auto’s.

Assetto Corsa maakt zijn consoledebuut in juni 2016 en brengt volgende specifieke features met zich mee:
●    Meer dan 90 high-performance auto’s, waaronder de Team Lotus 98T, de Pagani Zonda R, de Ferrari LaFerrari, de Mercedes C9 en de McLaren 650S GT3
●    Meer dan 20 verschillende track instellingen met bekende circuits als het Silverstone Circuit, Circuit de Spa-Francorchamps, Autodromo Nazionale Monza en Nürburgring-Nordschleife
●    Single en Multiplayer racing modi, met aanpasbare Race Weekends, vooraf ingestelde Challenges of een volledig uitgebouwde Career Mode.

Laat een antwoord achter