Autocoureur worden? Hier kijken

Playstation en Nissan gaan voor de zevende keer een samenwerking aan om de hardcore Gran Turismo gamer een droombaan te geven. Wat voor droombaan? Autocoureur worden. Sick man. 

De Nissan Playstation Academy gaan wedstrijden opzetten waarin jij vanaf vandaag (21 April) mee kan strijden om een autocoureur te worden. Je zal door een kwalificatie toernooi heen moeten racen op  Gran Turismo 6 voor de Playstation 3. Daarnaast kan jij als alternatief kwalificeren door te participeren tijdens live events van GT Academy die in de deelnemende landen voor een publiek word georganiseerd. Je kan meedoen tot 16 Juni!

yas_marina_circuit_15

Van videogame naar real-life

De Europese versie van GT Academy komt met het nieuws dat de laatste selectie fase van Silverstone zal plaatsvinden op het circuit  Yas Marina in Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. De winnaar zal kans maken op een carrière met internationale reizen, trainingen een eigen team en een auto van de zaak (wowzers). De actie is afkomstig van Race Camp en zij zullen het event opnemen en er een serie van maken die later dit jaar wordt uitgezonden.

Voorwaarden

Ben je ouder dan 18 jaar en heb je zo iets van; ‘ik schop kont in race games’ dan is dit voor jou weggelegd.

  • De kwalificatiefase van Nissan PlayStation GT Academy gaat starten in Gran Turismo 6 voor PlayStation 3 en loopt van 21 april tot 16 juni.
  • De competitie is open voor spelers van 18 jaar en ouder die woonachtig zijn in 12 Europese landen: Frankrijk, Italië, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, het Iberisch schiereiland (Spanje, Portugal), de Benelux (Nederland, België, Luxemburg) en Centraal- en Oost-Europa (Polen, Hongarije, Tsjechië).
  • De voorwaarden en bepalingen en de toelatingseisen zijn te vinden op www.facebook.com/GTAcademy en www.gran-turismo.com.

09d84bbca6a802b8063db8a16a3d15fb30c29d7133367fec147f96f2d814de84

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x