Op 20 april 2018 kregen we het nieuws dat artiest AVICII zichzelf van het leven had beroofd. Hiermee leek er een tragisch einde te zijn gekomen aan de carrière van deze artiest. Zijn vader zet echter alles op alles om af te maken waar zijn zoon aan begon.

Een van de dingen waar AVICII aan werkte, is een game genaamd AVICII Invector. Tim Bergling begon in 2015 met de ontwikkeling van deze game samen met Hello There Games en Wired Production. Ondertussen is de onderstaande trailer uitgekomen van de game. Het spel lijkt lichtelijk op de game Thumper, hierin mag je een ruimteschip besturen op de deuntjes van 25 van AVICII’s grootste hits.

Naast AVICII’s vader leverde ook de Tim Bergling Foundation, een goed doel dat mensen met mentale problemen helpt en is opgericht ter ere van de overleden DJ, een bijdrage. En die steun je ook indirect als je het spel koopt, daar een deel van de opbrengsten naar hun gaat.

Een releasedatum is er nog niet, maar AVICII Invector zal verschijnen voor Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Laat een antwoord achter