Battleborn wordt een vette nieuwe game van 2K Games. Binnenkort zal de game verschijnen en 2K vond het nodig om alvast in te lichten over de nieuwe content die de game zal gaan krijgen na lancering.

Qua DLC staat alles staat nog in de kinderschoenen, maar de toekomstige plannen voor de futuristische shooter zijn bekendgemaakt. Na de lancering wordt de wereld van Battleborn uitgebreid met gratis updates en betaalde DLC-pakketten.

Via gratis updates worden onder meer nieuwe speelbare karakters toegevoegd. Er staan nog vijf Battleborn heroes op de wachtlijst. Langzamerhand kun je dus uit dertig Battleborn heroeskiezen. De eerste aanvulling is Alani, een lid van de Eldrid-groepering. Alani is grootgebracht als een heler, maar is gedwongen op te treden als krijger. Haar specialiteiten zijn wateraanvallen en helen van bondgenoten. Als je deelneemt aan de bèta van de PlayStation 4-versie ontgrendel je Alani automatisch.

Uiteraard bieden 2K Games en Gearbox DLC-pakketten aan. Momenteel staan vijf pakketten in de planning. Deze pakketten schaf je aan voor 4,99 dollar per stuk. Ook kun je kiezen voor een Season Pass. Dan krijg je alle pakketten voor 19,99 dollar. De DLC’s bevatten Story Operations, skins en taunts. Volgens Gearbox zijn de Story Operations het opnieuw spelen waard, alleen of coöperatief.

battleborn dlc

Volgende week zijn wij uitgenodigd door 2K om de game te testen op het hoofdkantoor in Breda. Wij zullen je dan ook op de hoogte brengen hoe de game zal spelen. Er bestaat een grote kans dat ij onze bezoekers ook mogen verblijden met een hele leuke actie omtrent deze game. Houdt StarGamers hiervoor in de gaten!

Battleborn is vanaf 3 mei verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Laat een antwoord achter