Ben jij klaar voor een wereldMiiting?

Ja, het is internationale StreetPass-week bij Nintendo! In de periode van 16 t/m 27 april kunnen 3DS bezitters hun geluk niet op!

Wat houdt dat in? Dat zal ik je eens haarfijn uitleggen. Allereerst is er een Premium functie voor StreetPass bijgekomen. Hiermee kan je verjaardagen van ontmoette Mii’s opslaan en heb je ook een VIP ruimte voor 100 Speciale Mii’s. Dit kost dan wel €4,99, het is maar waar je je geld aan uit wilt geven… Buiten dat komen er ook 2 extra StreetPass games bij: StreetPass Fishing en StreetPass Zombies. Los kosten ze €4,99 per stuk, maar als je al een van de eerdere StreetPass games gedownload hebt, kan je een ‘Thank You Pack’ kopen voor €6,99. Scheelt toch drie hele euri’s als je ze beide wilt hebben.

Maar dat is niet het enige; je kan namelijk via de Nintendo Zone 11 dagen lang Mii´s ontmoeten uit alle werelddelen! Wie weet ontmoet je wel iemand uit Japan, Nieuw-Zeeland of zelfs de Verenigde Arabische Emiraten (hé, theoretisch gezien zou het kunnen, toch?). Deze Nintendo Zones zijn uiteraard niet overal te vinden, als je wat hulp nodig hebt, check dan deze link.

Tevens krijg je bij een aantal van deze locaties een downloadcode voor een gratis 3DS Home thema en kan je een speciaal bezoekje verwachten van de Mii van Satoru Shibata, president van Nintendo of Europe. Het gaat hierbij om de Nintendo Zones die door Game Mania verspreid worden.

Kortom: 11 dagen lang kan je heel veel Miiten! Waar kunnen we jou tegenkomen?

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x