“Je moet op je hoogtepunt stoppen” luidt het bekende gezegde. Mass Effect: Andromeda was nou niet betaald een hoogtepunt. BioWare is echter niet ban plan om de serie te begraven. Hopelijk zit er dan toch nog een hoogtepunt aan te komen.

In een blog vertelt Casey Hudson over de toekomst van zowel Mass Effect als Dragon Age. Hij weet ook dat tal van gamers zitten te wachten op meer Dragon Age en Mass Effect. Deze fans kunnen gerust slapen want volgens Hudson zitten er geheime teams te werken aan de series. Meer mag hij er op dit moment niet over onthullen. Het lijkt haast wel zo geheim met secrets en teams die verstopt zitten dat het mij op dit moment niet zou verbazen als de game ontwikkeld wordt door de “Secret Service” zelf, als dat maar goed gaat.

And yes – we hear loud and clear the interest in BioWare doing more Dragon Age and Mass Effect, so rest assured that we have some teams hidden away working on some secret stuff that I think you’ll really like – we’re just not ready to talk about any of it for a little while… – Casey Hudson

Laten we hopen dat ze Dragon Age en Mass Effect weer terug naar hun hoge niveau weten te tillen. Gamers laten regelmatig horen daar aan toe te zijn.

Laat een antwoord achter