Blizzard heeft bèta datums bekend gemaakt van Diablo IV

Onlangs is de releasedatum van Diablo IV bevestigd, en daarbij werd ook bekend gemaakt dat er een beta aan zou komen. De vraag was alleen wanneer deze werkelijk zou plaats vinden.

Tijdens de IGN Fan Fest, heeft Blizzard dan eindelijk de releasedata bekendgemaakt voor zowel de gesloten als open bèta test. Voor diegenen die Diablo IV hebben ge-preordered, mogen in het weekend van 17 tot en met 19 maart aan de slag met de gesloten bèta op PC, Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4.

Een weekje later, in het weekend van 24 tot en met 26 maart 2023, zal de open bèta beschikbaar komen voor iedereen. Wie de eerste bèta heeft gespeeld, kan zijn of haar vooruitgang en personage meenemen naar de tweede bèta. Deze zullen niet overgezet kunnen worden naar de volledige game.

Eind februari zal Blizzard meer details over de content en speelbare classes bekend maken tijdens een speciale Diablo IV Developer livestream.

Tijdens de IGN Fan Fest heeft Blizzard ook een in-game cutscene vrijgegeven. In Diablo IV krijg je je eigen personage te zien in verschillende cutscenes.

Diablo IV zal vanaf 6 juni verkrijgbaar zijn voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x