Bloederige pixelbrei in oldschool indie beat ‘m up

Indie games kunnen ongelooflijk tof zijn, maar het is wel iets waar je van moet houden. Het brengt je een beetje terug naar de oude tijden, met wat hedendaagse gameplay. Zo ook de titel waarvan we een hele mooie trailer hebben.

Het Franse Le Cartel Studios is bezig met een oldschool beat ‘m up game. Je kunt deze game een beetje vergelijken met de legendarische titels als Double Dragon en Final Fight. Enig verschil is dat de game genadeloos bruut zal zijn. Een uitgelepeld oogballetje, diverse ledematen en liters bloed zullen je dan ook om de oren vliegen.

Mother Russia Bleeds wordt ontwikkeld door een vierkoppig team, die kwaliteit en gameplay vooropstellen. Een echte releasedatum is er nog niet, maar wij hopen de game in de eerste helft van 2016 te mogen verwachten op PC en Playstation 4. Verwacht sowieso 4-player offline co-op, en de ontwikkelaar hoopt de game ook online te krijgen qua co-op. Het is in ieder geval een titeltje om in de gaten te houden. Check gewoon even onderstaande trailer en bookmark de website van de game!

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x