Zeg je Call of Duty, dan is dat voor menig gamer genoeg reden om naar de winkels te schieten en de game binnen te halen. De vliegt werkelijk ieder jaar weer als zoete kadetjes over de toonbank. Maar toch is er stiekem wel een Call of Duty die er volgens vele nog steeds boven de rest uitsteekt: Call of Duty 4: Modern Warfare. 

Op het Call of Duty XP 2016 event hebben de ontwikkelaars alvast wat zaken getoond van Call of Duty Infinite Warfare en van de  Remake van Call of Duty 4: Modern Warfare. Zo wordt duidelijk dat alle 16 maps van Call of Duty 4: Modern Warfare zullen worden remastered, 10 bij release van de game en de laatste 6 in december. Vervolgens komt vanaf minuut 20 in clipkomt de multiplayer van Infinite warfare aan bod met de manieren hoe je jouw uitrusting kunt aanpassen en de wapens die je kunt verdienen. Zo komen wapens nu met hun eigen gunperks die je kunt verdienen door meer te spelen. Daarnaast wordt er nog kort ingegaan op de modes in game. Vanaf minuut 32 gaat het Modern Warfare feest van start en kan je de gameplay zien van de remastered. Vnaf minuut 35 gaat het over de aankomende DLC voor Black Ops 3 en de Black Ops 3 World League. Vanaf minuut 40 gaat het los over de Infinite Warfare campaign

Call of Duty: Infinite Warfare komt uit op 4 november voor de Playstation 4, Xbox One en PC. De remake van Modern Warfare is alleen verkrijgbaar bij de Legacy, Digital Deluxe or Legacy Pro editie van Infinite Warfare.