Call of Duty: WWII krijgt winterse thema

Het eerste community event van Call of Duty WWII staat op het punt te beginnen. Het event draagt de naam Winter Siege en brengt allerlei nieuwe dingen met zich mee om spelers opnieuw te verleiden tot spelen. Een trailer biedt ons vast een blik op wat we kunnen verwachten.

Spelers kunnen als eerste genieten van een nieuwe map. Het gaat om de winterversie van Carentan. Headquarters past zich ook aan aan het koude weer en krijgt bezoek van een nieuwe Quartermaster. Deze richt zich op Supply Drops gevuld met warme kleding, in de vorm van cosmetische items en weapon skins, om de winter door te komen.

Fans van de klassieke modus Gun Game kunnen ook hun lol op, deze modus komt namelijk mee met het event. Dit wordt aangevuld met diverse double XP-wedstrijden. Duidelijk wordt dat je jezelf in ieder geval niet hoeft te vervelen met de feestdagen.

Het Winter Siege event gaat op 8 december van start voor alle platforms. Meedoen aan het event kan tot en met 2 januari, waarna de game weer zijn normale uiterlijk aanneemt.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x