Call of Duty: Vanguard werpt een blik op de campagne mode

Hoe komt een uiterst geheim internationaal Special Forces-team samen om een ​​nazi-opleving te stoppen terwijl de Tweede Wereldoorlog ten einde loopt? En op welke manier probeert Sledgehammer Games dat verhaal te helpen vertellen? 

Call of Duty : Vanguard gaat niet alleen over de Tweede Wereldoorlog, het gaat namelijk ook over hoe de wereld zoals we die kenden daarna vernietigd had kunnen worden.

De erfenis van Call of Duty is, via verschillende van zijn games, verankerd in de Tweede Wereldoorlog. Sledgehammer Games, de ontwikkelaar achter Vanguard , had in 2017 een eigen kijk op de oorlog via Call of Duty: WWII .

Hoewel de meeste missies in Vanguard plaatsvinden in een conflict waarvan het verhaal op meerdere fronten wordt verteld, weerspiegelen ze hoe vijf gewone soldaten helden werden, wat uiteindelijk resulteerde in waar de campagne van het spel over gaat: de oorsprong van de originele Special Forces.

Naast de onthulling van Vanguard ’s Campaign vandaag, gaf Sledgehammer Games een kijkje in hun studio hoe de game tot stand is gekomen.

Na het hervertellen van enkele bekende momenten uit de Tweede Wereldoorlog – Normandië en de acties van de ‘vechtende’ 1st Infantry Division van de Verenigde Staten – in 2017, was Sledgehammer klaar om terug te keren naar dit cruciale wereldwijde conflict met een breder perspectief. Toen ze met hun historische adviseur spraken over de verhaallijn van Vanguard , kreeg het concept van massale tij-draaiende veldslagen voet aan de grond, veldslagen die de richting van de oorlog veranderden en die over de hele wereld plaatsvonden. 

Call of Duty: Vanguard verschijnt op 5 november voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x