CD Project Red biedt excuses aan voor release Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 is afgelopen week uitgekomen, en de mening van gamers is behoorlijk verdeeld over de game. Voornamelijk mensen die de game op de standaard PlayStation 4 en Xbox One spelen zijn behoorlijk teleurgesteld in ontwikkelaar CD Project Red. In een verklaring vraagt de Poolse ontwikkelaar aan gamers om geduld te hebben.

Dit is niet de eerste keer dat CD Project Red een buggy game op de markt gooit, want bij The Witcher was dit eveneens het geval. De game is toen naarmate van tijd voorzien van de nodige patches en updates en geniet nu een hoge status in de game industrie. Het is daarnaast ook geen geheim dat Cyberpunk 2077 op dit moment een ramp is om te spelen. Op alle platformen kent de game de nodige bugs en glitches, maar op de standaard PlayStation 4 en Xbox One is de game nagenoeg voor velen onspeelbaar. Dit gaat zelfs zo ver dat Sony vanaf nu refunds accepteert voor diegene die Cyberpunk 2077 op de PlayStation hebben gekocht.

Cyberpunk 2077 is niet de game waar mensen zolang op hebben zitten wachten, en ook op de next-gen consoles en PC draait de game niet optimaal. Dit gaat CD Project Red niet in de koude kleren zitten en op Twitter heeft ontwikkelaar dan ook een verklaring gegeven.

Het bedrijf biedt zijn excuses aan, aan gamers die teleurgesteld zijn in het eindproduct. Daarnaast laten ze weten dat er op dit moment hard gewerkt wordt om de spelervaring te verbeteren.

Ook interessant
Immortals Fenyx Rising nu verkrijgbaar
NL / EN