Hack the system! Ubisoft heeft zonet de aankondigingstrailer van Watch Dogs 2 geshowed aan de wereld!

Watch Dogs 2 is het resultaat van twee jaar intensieve ontwikkeling door het originele, creatieve team achter Watch Dogs. De onderwerpen dataveiligheid, privacy en hacken zijn actueler dan ooit in de hedendaagse maatschappij en al sinds het eerste deel in 2014 weet de Watch Dogs serie deze onderwerpen aan te kaarten. Watch Dogs 2 linkt deze herkenbare problemen aan een fictionele omgeving en biedt spelers entertainment van hoge kwaliteit terwijl ze de San Francisco Bay Area verkennen als hacker Marcus Holloway.

Spelers betreden een enorme en dynamische open wereld in de San Francisco Bay Area. Het is de nieuwste stad die overstapt op ctOS 2.0, een geavanceerd besturingssysteem voor infrastructuur. In de verkeerde handen kan ctOS 2.0 gebruikt worden om alledaagse burgers te controleren en te manipuleren.

Naast de standaard game zijn er verschillende edities te pre-orderen:

  •  Deluxe Edition: bevat de game, een exclusieve hoes, een kaart van San Francisco, lithografieën en het Deluxe Pack met digitale aanpassingsvoorwerpen.
  • Gold Edition bevat de game, het Deluxe Pack en de Season Pass.
  •  San Francisco Edition met bijpassende Collector’s box bevat de game, het Deluxe Pack, de Marcus Figurine, laptopstickers met San Francisco thema, lithografieën en een kaart van San Francisco.
  • Exclusief in de Uplay Shop kunnen fans van de serie het Wrench Junior Robot Collector’s Pack en The return of DedSec Collector’s Case pre-orderen. The return of DedSec Collector’s Case bevat de Gold Edition en verzamelobjecten met een DedSec thema, zoals de DedSec art Marcus figurine, Marcus’ sjaal en cap replica’s en een exclusief artbook van 64 pagina’s.

    Wrench Junior Robot Collector’s Pack bevat de Gold Edition en een replica van de in-game Wrench Junior robot van 20 cm, die kan worden bestuurd via een app (iPhone en Android).

 

één antwoord

Laat een antwoord achter