Check de story trailer van A Quiet Place: The Road Ahead

Saber Interactive heeft de eerste verhalende trailer onthuld voor A Quiet Place: The Road Ahead, de singleplayer horror game geïnspireerd door Paramount Pictures’ veelgeprezen franchise A Quiet Place.

Beleef de aangrijpende reis van Alex, een jonge student met astma, die probeert te overleven in een wereld die ten onder gaat, samen met haar vriend, Martin. Maar de nachtmerrieachtige wezens die het land doorkruisen zijn niet de enige bedreiging waarmee ze te maken krijgt terwijl ze door de ruïnes van de beschaving reist op zoek naar een veilige haven voor zichzelf en haar familie.

A Quiet Place: The Road Ahead, dat de panische angst, verontrustende sfeer en meeslepende menselijke drama’s vastlegt die de franchise beroemd hebben gemaakt, is ontworpen voor fans van de films, horror games en verhalende avonturen. Met niets meer dan je verstand en de eenvoudige gereedschappen die je kunt verzamelen, moet je de vele verraderlijke uitdagingen en obstakels overwinnen, terwijl je probeert te overleven te midden van de altijd aanwezige gevaren die overal op de loer liggen.

Neem een kijkje in de spannende, apocalyptische reis die je te wachten staat wanneer dit huiveringwekkende, verhalende avontuur later dit jaar wordt gelanceerd op PlayStation 5, Xbox Series X | S en PC.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x