Check de trailer en claim codes voor Pokémon Scarlet & Violet – The Indigo Disc DLC

Nog een weekje voordat de release van de tweede en laatste DLC van Pokémon Scarlet & Violet plaats vindt. Daarom is er ook een nieuwe trailer uitgebracht voor The Indigo Disc-DLC.

Deze trailer zit tjokvol nieuwe onthullingen, zo voegt de uitbreiding Sync-modus toe, waarin je zelf je Pokémon kan besturen en rondlopen in de wereld. Daarnaast kun je de Gym Leaders weer opnieuw uitdagen, zijn er sidequests genaamd Blueberry Quests (BBQ) én zul je een groot aantal legendarische Pokémon kunnen vangen zoals Suicune, Kyurem, Rayquaza en meer.

In de uitbreiding zul je ook een verbeterde vorm van beweging kunnen vrijspelen, de legendarische Pokémon die bij je spel hoort (Miraidon of Koraidon) zal namelijk vrij kunnen vliegen door de wereld.

Daarnaast zijn er ook twee nieuwe codes uitgebracht je kunt claimen. Met de ene code verkrijg je de duistere mythische Pokémon Darkrai en met de andere een Shiny-versie van de altijd populaire Lucario.

De codes en trailer kun je hieronder vinden. De Pokémon Scarlet & Violet – The Indigo Disc-DLC is vanaf 14 december beschikbaar voor Nintendo Switch.

CODEGIFTTE GEBRUIKEN TOT
NEWM00N1SCOM1NGDarkrai21 december 2023
SH1NYBUDDYShiny Lucario3 januari 2024
Verkrijgbaar via internetMaster Ball3 januari 2024
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x