Dankzij de Facebook pagina van Crash Bandicoot is er een nieuwe gameplayvideo van Crash Bandicoot N. Sane Trilogy opgedoken. In deze nieuwe beelden zien we het level Upstream.

De game wordt geremastered door Vicarious Visions en in drie minuten huppelt de ontwikkelaar door het level heen. Hier zien we verstopte kratten en andere collectibles die de gameplay kenmerken. Verder heeft de ontwikkelaar voor de remake nieuwe wateranimaties gemaakt en zijn er verschillende bonuslevels in de game gestopt. Een video van hetzelfde level in de originele game is hieronder ook te zien.

Tevens bestaat er een kans dat de game een demo zal krijgen welke speelbaar zijn in de winkels van Amerikaanse retailers. Het is echter nog niet bekend of de demo beschikbaar wordt in de PlayStation Store.

 

See Crash master the river dance in today’s playthrough of Upstream, the fifth level of Crash Bandicoot in the N. Sane Trilogy!

Geplaatst door Crash Bandicoot op maandag 17 april 2017

 

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy werd tijdens de E3 2016 aangekondigd en verschijnt op 30 juni. De collectie bevat remakes van Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back, en Crash Bandicoot: Warped.