Boss Key kennen we niet alleen als de studio van legendarisch spelmaker Cliff Bleszinski maar ook als de studio achter het jammerlijk geflopte LawBreakers. Gisteren nog liet de studio weten dat ze LawBreakers achter zich zouden laten, en zich zouden focussen op een nieuwe game. En die nieuwe game, zo blijkt, is Radical Heights.

Volgens de makers houdt Radical Heights het midden tussen GTA en het Battle Royale-genre. Radical Heights is dan ook een gratis, free-to-play, extreme Early Access Battle Royale-shooter. In deze game mag je je opmaken voor intense shoot-outs met een hoge inzet in een zonnige SoCal-dome. Ondertussen moet je wapens buitmaken, cosmetics verzamelen en vooral veel cash weten te scoren. Radical Heights is vanaf vandaag trouwens gratis speelbaar voor iedereen, en dit vanaf 17u00.

Radical Heights is reeds vijf maanden in ontwikkeling, en Boss Key zal naast het ontwikkelen de titel ook volledig in eigen beheer uitgeven zegt Zach Lowery, creative director voor dit nieuwe project. Daarnaast laat hij weten dat ze niet alleen grote fans zijn van het Battle Royale-genre maar ook van de hippe, trendy en kleurrijke jaren tachtig. Daarom willen ze hun eigen draai geven aan het genre en een futuristische setting creëren die zich afspeelt in een futuristische versie van de jaren tachtig, aangezien de game zich afspeelt in in het jaar 2023.

Laat een antwoord achter