Dead Island 2 zou volgens insiders nog steeds in ontwikkeling zijn

Dead Island 2 werd in 2014 aangekondigd, maar sindsdien rommelt het aardig rondom de game. Toch zou het spel nog altijd actief in ontwikkeling zijn.

Journalist en insider Tom Henderson zegt dit in een video. Zo zou hij hebben gesproken met mensen die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van het spel. Zo zou ontwikkelaar Dambuster Studios nog altijd aan de game werken. In zijn video geeft Henderson aan dat het spel aardig zou lopen en dat er binnenkort opnieuw een onthulling zal plaats vinden door middel van een gameplaytrailer.

Als wij de woorden van Henderson moeten geloven zal de game wel eens in het vierde kwartaal van dit jaar uit kunnen komen, al zou het ook zomaar kunnen zijn dat dit ergens volgend jaar wordt. Vervolgens geeft hij aan dat de game zal beginnen in een vliegtuig, welke neerstort in Hollywood vanwege een zombie-uitbraak. Jij als speler overleeft dit ongeluk en moet je een wegbanen door de stad Los Angeles terwijl er hordes aan hongerige zombies rondlopen.

Dead Island 2 werd oorspronkelijk in 2014 aangekondigd, maar werd al snel diverse keren uitgesteld. De eerste Dead Island werd ontwikkeld door Techland, welke nu furore maakt met de Dying Light-serie. Dead Island 2 was eerst in ontwikkeling bij Yager Development, daarna nam Sumo Digital de ontwikkeling over en uiteindelijk mocht Dambuster Studios het stokje overnemen. Ondertussen hebben we al een aantal jaren niets meer mogen zien van de game, hopelijk komt daar binnenkort verandering in.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x