Dead Rising krijgt een Deluxe Remaster

Capcom heeft een remaster van de eerste Dead Rising-game aangekondigd. De game verscheen oorspronkelijk in 2006 voor de Xbox 360 en kreeg later nog een HD remaster voor PlayStation 4 en Xbox One.

Hoewel Capcom het heeft over een Remaster, lijken de eerste beelden meer te hinten naar een Remake, waar alles opnieuw is gedaan. Hoofdpersoon Frank ziet er bijvoorbeeld heel goed en gedetailleerd uit. Veel informatie is niet bekend over Dead Rising Deluxe Remaster aangezien het nog gaat om een teaser aankondiging.

De Dead Rising franchise is goed geweest voor 16 miljoen keer verkochte exemplaren. Na de laatste paar delen, wast de ontvangst minder van zowel de community als de internationale gaming media. Daardoor besloot Capcom om deze franchise in de ijskast te zetten en te focussen op Resident Evil, de meest succesvolle franchise van de Japanse gigant tot nu toe. De laatste Dead Rising-game verscheen in 2016, acht jaar geleden dus.

In Dead Rising neem je de rol aan van een fotograaf genaamd Frank West die ineens in een zombie-apocalypse terecht komt in Willamette, Colorado. Frank moet vechten door hordes aan zombies om te overleven.

Het is niet bekend wanneer Dead Rising Deluxe Remaster gaat verschijnen, en Capcom heeft ook nog niet aangegeven voor welke platformen.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x