Deadpool is terug, en hoe?

Alweer een tijdje geleden werd de game gebaseerd op Marvel superheld Deadpool van de planken van steam gehaald. Deze beslissing van onze lord and savior Gaben werd genomen uit geschillen in bepaalde rechten tussen steam en de developers. Echter the merk with the mouth maakt een terug keer op de virtuele markt.

Een volledige jaar en een half, nadat er door enige geschillen tussen uitgevers en developers was besloten de game Deadpool van steam te verwijderen, maakt de gemaskerde gek weer zijn opmars op steam. Dit komt voornamelijk omdat er veel vraag is naar alles wat gerelateerd is aan de superheld vanwege de hoog verwachten Marvel film later dit jaar. Omdat er zo veel belangstelling is naar Deadpool na comiccon is er dus besloten geschillen opzij te zetten en de game weer avelable te maken op steam voor de prijs van 39,99 Eurotjes.

Of het een succes word is niet zeker de game werd tijdens zijn originele release ontvangen met gemixt commentaar. Heel wat mensen lagen er dan ook niet echt wakker van toen de game verdween.

Alleen slecht nieuws voor de mensen die de game voor de Xbox 360 of Playstation 4 willen kopen. De game komt exclusief terug op steam.

 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x