Vandaag hebben The Pokémon Company International en Nintendo nieuwe downloadcontent aangekondigd voor de videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield.

De Pokémon Sword-uitbreidingspas en de Pokémon Shield-uitbreidingspas bevatten de uitbreidingen The Isle of Armor en The Crown Tundra . Dit zijn twee afzonderlijke avonturen waarin de fans nieuwe personages kunnen ontmoeten, onlangs ontdekte Pokémon kunnen vangen en nieuwe gebieden in de regio Galar kunnen gaan verkennen.

Pokémon Sword en Pokémon Shield, die nu exclusief verkrijgbaar zijn voor de Nintendo Switch, zijn de snelst verkopende Nintendo Switch-spellen aller tijden. Tijdens het lanceringsweekend werden er wereldwijd meer dan zes miljoen exemplaren verkocht , waarmee ze meer geld in het laatje brachten dan enig ander Pokémon-spel tijdens de lancering.

Tijdens een Pokémon Direct-presentatie hebben The Pokémon Company International en Nintendo tevens Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX bekendgemaakt. Het spel is een weerzien met de Pokémon Mystery Dungeon-spellen Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team en Pokémon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team, die in 2006 in Europa uitgebracht zijn. Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX bevat vernieuwde visuals en kenmerkt zich door een prachtige prentenboekachtige stijl. Het spel is er nu exclusief voor Nintendo Switch-systemen en wordt op 6 maart 2020 gelanceerd.

DE POKÉMON SWORD-UITBREIDINGSPAS EN POKÉMON SHIELD-UITBREIDINGSPAS:

Trainers kunnen meteen aan hun nieuwe avontuur beginnen met dezelfde SAVE-gegevens als waarmee ze Pokémon Sword of Pokémon Shield spelen. Daarnaast kunnen ze in de hoofdspellen op nagenoeg elk moment The Isle of Armor en The Crown Tundra gaan verkennen. Of Trainers nu net aan hun avontuur in de regio Galar zijn begonnen of al een heel eind op weg zijn naar het kampioenschap, ze kunnen plezier beleven aan de nieuwe content zodra deze uitgebracht wordt.

De release van The Isle of Armor staat gepland voor eind juni 2020, en de release van The Crown Tundra voor het najaar van 2020. De Pokémon Sword-uitbreidingspas en de Pokémon Shield-uitbreidingspas bevatten beide contentsets en zullen later vandaag – 9 januari 2020 – in de voorverkoop gaan voor € 29,99. In beide uitbreidingen kan een nieuw gebied verkend worden en kunnen nieuwe Pokémon en kledingstukken, handige functionaliteiten en nog veel meer ontdekt worden. Bovendien kunnen fans bij de aanschaf van de uitbreidingspas speciale verrassingen krijgen: een Pikachu-pak en een Eevee-pak. Fans kunnen het Pikachu-pak en het Eevee-pak in Pokémon Sword of Pokémon Shield verkrijgen via codes die ze na de aanschaf van de uitbreidingspas ontvangen.

The Isle of Armor
In deze uitbreiding begeven Trainers zich naar The Isle of Armor, het toneel van een nieuw avontuur in de regio Galar. The Isle of Armor is een gigantisch eiland boordevol omgevingen die in Galar nog niet eerder te zien zijn geweest. De spelers vinden er bruisende stranden, bossen, moerassen, grotten en zandduinen. Daarnaast zijn er vele Pokémon die op dit eiland hun thuis hebben en er te midden van de weelderige natuur in alle vrijheid wonen. Er is zelfs een dojo die gespecialiseerd is in enkele zeer bijzondere trainingsmethoden. Trainers en hun Pokémon worden leerling van de meester van deze dojo en trainen hard om nog sterker te worden.

The Crown Tundra
Deze uitbreiding speelt zich af in de besneeuwde wereld van The Crown Tundra. The Crown Tundra kenmerkt zich door een schitterend, zilverkleurig landschap. In dit ijskoude gebied met zijn grillige winterse bergen leven de mensen in kleine gemeenschappen waar men elkaar steunt en op elkaar vertrouwt. Een bepaalde persoon zal de speler benoemen tot de leider van het verkenningsteam in The Crown Tundra. Trainers krijgen de opdracht om de gebieden van dit bevroren land te gaan verkennen. Hier kunnen Trainers alle hoeken en gaten van de Pokémon-schuilplaatsen gaan ontdekken, waarvan ze tot nu toe alleen tijdens Max Raid Battles een glimp op hebben kunnen vangen.

Laat een antwoord achter