Deep Dive trailer laat veel zien van Assassin’s Creed Shadows

Tijdens de afgelopen Ubisoft Forward heeft het bedrijf uitgebreide gameplaybeelden getoond van de aankomende open wereld game Assassin’s Creed Shadows.

Beide hoofdpersonen namelijk Naoe en Yasuke zijn uitgebreid getoond om het verschil tussen beide speelstijlen aan te kaarten. Yusuke is een echte tank met zwaar armor en wapens. Yusuke is geïnspireerd door het verhaal van de Black Samoerai in de geschiedenis van Japan. Yusuke is een persoon die een gevecht direct aangaat. Als je als Yusuke jaagt op een target, dan moet je een basis vanuit de voordeur binnendringen en iedereen op je pad afmaken.

De shinobi Naoe pakt situaties meer op een assassin-manier aan met kunai’s en de hidden blade. Naoe kan met haar grapling hook snel op daken komen. Ze kan slingeren en kruipen door het gras. Vijanden kunnen in stealth gedood of onschadelijk worden gemaakt zodat deze geen alarm slaan. Naoe kan onderwater duiken en tegelijkertijd happen naar lucht door een bamboo stick. Als er ergens licht is, kan Naoe deze op verschillende manieren uitschakelen om nog meer schaduw te creëren in de avonden, zodat vijanden minder zicht hebben.

Het is aan de spelers om te kiezen voor welke speelstijl ze willen gaan. Ubisoft zegt verder dat weereffecten en seizoenen een belangrijke rol gaan spelen in Assassin’s Creed Shadows. Zo kan je in de winter niet onderwater duiken, omdat water bevroren is. Wel kan je dan op ijs lopen, wat zorgt voor nieuwe manieren om ergens te komen. Weereffecten kunnen je bijvoorbeeld helpen om te ontsnappen. In de onderstaande trailer zien we een zware storm terwijl Naoe uit een basis probeert te ontsnappen.

Assassin’s Creed Shadows verschijnt op 15 november voor PlayStation 5, Xbox Series X | S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x