The Division is alweer eventjes uit en gelukkig is daar Ubisoft die nieuwe details bekend maakt over de aankomende Incursion update. Deze mogen we op 12 april verwachten.

Deze update voegt nieuwe features en “Gear-sets” toe en richt zich daarnaast op het oplossen van bugs en het verbeteren van gameplay. Er wordt een nieuw gebied beschikbaar met de naam Falcon Lost. Hiervoor moeten spelers minimaal level 30 hebben behaald en de missie ‘General Assembly’ hebben voltooid. Na de update te hebben uitgevoerd is het daarnaast mogelijk vier verschillende “Gear-sets” te bemachtigen. Deze sets passen elk bij een specifieke speelstijl en bieden de speler sterke bonuspunten voor hun stats en talenten.

De Incursions-update voegt daarnaast Dark Zone Supply Drops toe. Dit zijn wereldwijde evenementen gedurende de dag en geven spelers direct te gebruiken gear. Volgens Ubi zijn deze supply drops erg gewild door de vijand in de Dark Zone, dus mag je jezelf voorbereiden op tegenslag. Ook voegt de update nieuwe high-end wapens toe, waaronder de Valkyria: Submachine Gun.

Ook de gameplay van The Division wordt middels de update verbeterd, waaronder een verhoogde hoeveelheid Phoenix Credits op basis van het level van de vijand. Zo krijgen spelers voor vijanden met level 32 tussen de drie en vijf Phoenix Credits. De verkoper in de Church Safe House gaat tevens items verkopen die kunnen worden aangeschaft met Dark Zone-geld in plaats van Phoenix Credits.

Het craft-systeem van The Division is ook verbeterd en een aantal bugs zijn verholpen. Zo wordt de rugzak-bug, waardoor mensen na het craften van een high-end rugzak uit het spel worden gestuurd, met invoering van de update verholpen. De volledige lijst met verbeteringen en toevoegingen is hier te lezen.

Ubisoft heeft daarnaast een nieuwe uitdaging aangekondigd met de naam Operation ISAC. Dit zijn wekelijkse in-game missies waarmee spelers beloningen kunnen winnen. In de onderstaande teaser video is te zien dat de missies elke dinsdag van start gaan. Meer details over Operation ISAC worden binnenkort bekendgemaakt.

3 reacties

 1. Avatar
  StarGamers

  Beste Ludwig,

  We vinden het spijtig om te horen dat StarGamers niet helemaal aansluit op jouw wensen. Graag horen wij dan ook waar we de plank misslaan, zodat wij ons kunnen verbeteren om het iedereen naar zijn zin te maken op ons gaming magazine.

  Een grote groet van het StarGamers team.

 2. Avatar
  Ludwig van Ditten

  Bijvoorbeeld het craftinsysteem wat volgens jullie gefixed zou worden in de Incursions update. Dit is slechts een illusie, ze laten mensen nog meer farmen voor materialen, maar dat staat niet in jullie verslag. Dus het is een leuk nieuwtje maar een niet geheel objectief verslag in mijn mening.

Laat een antwoord achter