En alweer een langlopende gamefranchises krijgt een nieuw deel in de reeks. Vanaf 23 augustus kunnen we lekker aan de slag met de nieuwe Deus Ex. Tot die tijd worden we natuurlijk overstelpt met nieuwe trailers en aankondigingen, zoals deze!

Er is gisteren een nieuwe online challenge mode voor Deus Ex: Mankind Divided onthuld. Deze modus heet Deus Ex Breach en is een soorty van arcadeshooter met een diversiteit aan levels, leaderboards en boosterpacks. Deze laatste kun jemet microtransacties kopen.

De Breach modus wordt ontwikkeld door Eidos Montreal. Zij zullen de mode ook na de release van de game blijven ondersteunen met nieuwe content. Zo zullen we na de release gratis nieuwe maps en wapens verwachten voor Breach.

Breach speelt zich binnen de context van Deus Ex: Mankind Divided af in een soort van Virtual Reality, welke we kunnen vergelijken met de VR missies in de Metal Gear Solid reeks. Het zijn korte levels met verschillende missies, waaronder het hacken en verkrijgen van data en het elimineren van vijanden.

Spelers kunnen card packs met modifiers kopen via microtransacties. Volgens de makers wordt hier voorzichtig mee omgegaan, want spelers kunnen de complete game spelen zonder extra geld uit te geven. De booster packs geeft spelers voordelen tijdens Breach, alsmede cosmetische aanpassingen. Check in ieder geval even de onderstaande trailer:

Deus Ex: Mankind Divided verschijnt op 23 augustus voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Laat een antwoord achter