Dit is wat je mag verwachten op de Heroes Dutch Comic Con 

Of je nu houdt van het spelen van een computer game of liever een bordspel speelt; gamers zullen zich niet vervelen tijdens het event op 18 en 19 november in de Jaarbeurs. Dit is wat er allemaal te doen is.

Van Space Invaders tot League of Legends en van Tetris tot Monopoly; iedereen heeft wel iets met gaming. Bij Heroes Dutch Comic Con kan echt iedere gamer terecht. De Gaming Hall is groter dan ooit en staat bomvol met diverse activiteiten, toernooien en workshops. Zo is er voor het eerst een streaming studio waar game creators live vanaf het evenement kunnen streamen en geven Twitch-streamers een workshop om aspirant creators een handje te helpen om hun droom te kunnen verwezenlijken. Kortom, iedere gamer (beginnend of gevorderd, van jong tot oud) kan zich uitleven en vermaken! 

Wie rondloopt in de Gaming Hall kijkt zijn ogen uit. Een volledig vernieuwde gaming stage (die onder handen is genomen door Red Bull en mCon esports), talloze stands van de grootste namen binnen de game-industrie en diverse areas waar je games kunt spelen met familie en vrienden. Er is altijd wel iets te doen! 

Zo neemt Nintendo het gloednieuwe Super Mario Bros. Wonder voor de Switch mee, viert Trust hun 40-jarige bestaan met een uniek kijkje in de Nederlandse game geschiedenis, kan er geracet worden op de 3 meter-grote laptop van Erazer, en shop je de beste game gear bij LG, Samsung en Megekko. Cartamundi zal dit jaar voor het eerst schitteren op Dutch Comic Con met twee opvallende merken: Hro DC Comics (hybride ruilkaarten met een digitale tweeling) en Bicycle speelkaarten. Ga zeker langs de Hro booth en ontvang tot drie gratis Hro Black Adam boosters! 

Daag je familie en vrienden uit in de Free to Play area en neem plaats in één van de KNAF racing seats. Er is een ruime keuze uit diverse games op verschillende consoles, allemaal gratis om te spelen. Deze area staat vol met de leukste arcadekasten om lekker te ontspannen en laagdrempelig te kunnen gamen. Daarnaast beperkt gaming zich natuurlijk niet enkel tot spelcomputers, er zijn ook genoeg leuke bord- en kaartspellen om uit te proberen. Ben je er klaar voor? Gamen maar! 

Dé plek voor (beginnende) streamers 

Voor het eerst organiseert Heroes Dutch Comic Con een workshop waarin je alle tips en tricks leert om een succesvol gaming creator te worden. Twitch-streamers DavincstyleGames, Jilleke, en Madestout leren je alle ins & outs die je nodig hebt om te kunnen starten met jouw kanaal. Welke spullen heb je nodig om te kunnen streamen? Welke uitdagingen kun je verwachten? En hoe groei je uit tot een succesvolle creator? DavincstyleGames en Jilleke geven samen op zaterdag de workshop op Gaming Stage. Op zondag wordt de workshop gegeven door Twitcher Madestout.  

Heb jij al een Twitch of YouTube-kanaal en lijkt het je leuk om live te streamen vanuit de gaming area? Kom dan langs bij de streaming studio! In samenwerking met Megekko opent Heroes Dutch Comic Con een speciale plek voor content creators om rechtstreeks live contact te kunnen maken met hun volgers. De studio is volledig uitgerust met alle benodigde streaming gear om zonder problemen verbinding te kunnen maken. Het reserveren van een tijdslot is gratis en kan alleen tijdens het evenement. 

Dit is slechts een greep van wat er te doen is. Kijk op de website van de organisatie voor meer informatie en toegangstickets tot het evenement: dutchcomiccon.com.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x