De Doom multiplayer maps

What happens in hell, stays is hell. Daarom wordt het weer tijd om de hellish creatures van het Doom-imperium weer terug te sturen naar het vagevuur, door ze te belonen met een flinke dosis aan kogels. Binnen 2 maanden (13 mei) kunnen we allemaal aan de slag met het nieuwste deel van de serie voor de Playstation 4, Xbox One en PC.

Behalve de gebruikelijke singleplayer, waarbij we creatures mogen neerknallen, zal de game ook een multiplayer bevatten, waarmee mee je ook je beste vriend kan trakteren op een kogelregen. Natuurlijk spelen de levels zich af in de Doom-omgevingen die je zou verwachten. De nodige UAC-facilities en de meest exotische en pittoreske plekken in hell zijn uitgekozen voor het gevecht. Van 9 maps heeft Bethesda een trailer uitgebracht. Knipper niet met je ogen of je mist een map of 2. De maps die in de video bekend worden gemaakt, zijn: Beneath, Chasm, Disposal, Excavation, Heatwave, Helix, Infernal, Perdition, en Sacrilegious

Mocht je het nog niet gezien hebben, vergeet dan ook de trailer van de multiplayeractie te bekijken die vorige week is gereleased, met informatie over de closed-beta. Die trailer en informatie kun je hier vinden door hier te klikken.

Ook interessant
Platinum Games is nog steeds bezig met Bayonetta 3 voor de Nintendo Switch
NL / EN