Ed Boon laat een glimp zien van Homelander in Mortal Kombat 1

Ed Boon, de bedenker van de Mortal Kombat-franchise heeft via een post op social media een in-game teaser geplaatst van het DLC-personage Homelander.

Homelander is de volgende DLC-vechter voor Mortal Kombat 1. Hij maakt deel uit van de Kombat Pack waarmee je toegang krijgt tot 6 DLC-personages. Eerder zijn Omni-Man, Quan-Chi, Peacemaker en Ermac verschenen als DLC-personages. Homelander is volgende DLC content en de Kombat Pack wordt in de zomer afgesloten met het personage Takeda. Aangezien Ed Boon bij launch aangaf Mortal Kombat 1 het langst te gaan ondersteunen, lijkt een tweede Kombat Pack, zo goed als zeker. Mogelijk krijgen daarvan een onthulling tijdens het EVO-evenement in de maand augustus.

Homelander is een van de hoofdpersonages uit de Amazon Prime TV-serie The Boys. Homelander is de sterkste held uit de serie met veel vaardigheden die vergelijkbaar zijn met DC-held Superman. Homelander gebruikt zijn krachten echter voornamelijk voor zijn eigen plezier en niet zozeer om veel goeds te doen voor het volk. De slogan ‘with great power comes great responsibility uit Marvel’ is bij The Boys meer ‘with great power comes great corruption’. Homelander ziet zichzelf als een god en wil dat iedere zwakkeling voor hem buigt. Homelander moet in de lente van 2024 uitkomen in Mortal Kombat 1. Het personage Takeda staat gepland voor de zomer.

Mortal Kombat 1 is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X | S, Nintendo Switch en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x