Eerste PlayStation Black Friday deals zijn bekend

Het is weer bijna Black Friday en Sony heeft dan ook de eerste PlayStation deals bekendgemaakt.

Vanaf aanstaande vrijdag 17 november tot en met 27 november 2023, kunnen PlayStation-eigenaren profiteren van 30% korting op een jaarabonnement PlayStation Plus Essential, Extra of Premium. De aanbieding geldt voor zowel nieuwe als bestaande PS Plus-abonnees. Dus als je al PlayStation Plus hebt, voeg je daar 365 dagen aan toe voor een lagere prijs.

Tijdens Black Friday kost een jaarabonnement op PlayStation Plus:

  • Een jaarabonnement op Playstation Plus Essential kost je tijdelijk €50,39 i.p.v. €71,99.
  • Een jaarabonnement op Playstation Plus Extra kost je tijdelijk €88,19 i.p.v. €125,99.
  • Een jaarabonnement op Playstation Plus Premium kost je tijdelijk €106,39 i.p.v. €151,99.

Het wordt ook mogelijk voor bestaande abonnees om met korting te upgraden naar een hogere Tier PlayStation Plus. Alleen is er dan wel sprake van 25% korting in plaats van 30%. Je kan dus van PS Plus Essential met 25% korting, een upgrade doen naar PlayStation Plus Extra of Premium.

Verder zijn er van 17 tot 27 november veel deals te vinden op de website PlayStation Gear. In de online store kun je diverse PlayStation merchandise kopen zoals kleding, mokken, sleutelhangers, posters, figuren en meer. Alle bestellingen boven de €75, worden gratis verstuurd. Een kortingscode is niet nodig om gebruik te maken van korting. Deze worden automatisch aan je winkelmandje toegevoegd tijdens Black Friday.

Daarnaast zijn er PlayStation-gerelateerde aanbiedingen bij verschillende retailers tijdens Black Friday. Denk aan games, maar ook PlayStation 5 bundels en controllers die tijdelijk in prijs verlaagd worden. Als laatste wordt er binnenkort ook een grote PlayStation Black Friday uitverkoop gestart in de PlayStation Store.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x