Tegenvallende PSVR2 verkopen hebben volgens bronnen ervoor gezorgd dat de productie is gestopt

Dat de PlayStation 5 een populaire console is, is gee nieuws. Sony verkoopt de console nog steeds als warme broodjes, en ook de meeste hardware en accessoires verkopen goed. Onlangs bleek ook dat de Portal een waar verkoopsucces is geworden, maar bij de PSVR2 lijkt het juist niet allemaal zo snel te gaan.

De markt wordt daarnaast overspoeld door diverse VR-headsets, maar ondanks dat VR al enige tijd verkrijgbaar is op diverse platformen lijkt het hele concept nog steeds niet aan te slaan bij het grote publiek. Ook PlayStation VR 2 lijkt het moeilijk te hebben. De verkoop van de headset is sinds de lancering, ongeveer een jaar geleden, alleen maar langzamer gaan lopen, meldt website Bloomberg.

Zo zouden er te weinig exemplaren verkocht zijn, waardoor Sony heeft besloten om de productie van de headset op pauze te zetten. Volgens bronnen is er nog een behoorlijke voorraad van onverkochte headsets die het bedrijf eerst wil wegwerken voordat zij de productie weer gaan hervatten. Sony zelf heeft hiervan nog geen officiele mededeling gedaan.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x