Elden Ring is goud gegaan, game kan in 30 uur worden uitgespeeld

De aakomende game van From Software, Elden Ring, is goud gegaan. Dit heeft de hoofd van marketing, Yasuhiro Kitao, bekendgemaakt tijdens de Taipei Games Show.

Met goud gegaan wordt aangegeven dat de ontwikkeling van versie 1.0 van de game helemaal is afgerond en dat de game keurig op de geplande datum, wereldwijd in de winkels gaat verschijnen. Geen kans op uitstel dus.

Yasuhiro Kitao:  “Elden Ring was originally slated for release in January of this year, and it has been pushed back once to February. But please be assured, the title will be ready for sale on February 25. The master version has already been submitted, and right now, the team is working on a day one patch to make sure everything in the game is just so.”

Tevens liet Kitao weten dat de tijd die gamers spenderen in de game wel erg gaat verschillen per persoon, maar het hoofdverhaal in de game kan in zo’n dertig uur worden uitgespeeld.

Dat betekent echter niet dat spelers als ze dat willen niet veel langer kunnen spenderen in de game. De game is namelijk gigantisch en bevat vele tientallen uren aan gameplay. Na het uitspelen is het mogelijk om een nieuw spel te starten met uitdagendere vijanden.

In de presentatie laat Kitao ook weten dat het spel over de gehele linie minder stressvol moet zijn in vergelijking met andere FromSoftware-games. Dit is gedaan omdat het spel een open wereld bevat. Op deze manier komen spelers op specifieke punten in de spelwereld uitdagingen tegen, in plaats van dat het stressniveau continue hoog ligt. Vijanden bieden echter nog steeds veel uitdaging, zoals spelers gewend zijn van andere FromSoftware-games.

Elden Ring is vanaf 25 februari 2022 verkrijgbaar zijn voor de PlayStation 5, Xbox Series X | S, PlayStation 4, Xbox One en PC. Wie de current-gen-versie van de game koopt, kan later gratis upgraden naar de next-gen-versie.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x