Hi, ik ben de nieuwste aanwinst van het Stargamers-team. Mijn naam is Flloyd (inderdaad, met dubbel L), ik ben 23 jaar en studeer Media en Entertainment Management aan Hogeschool Inholland Rotterdam. Met wat mazzel ben ik daar nog dit jaar afgestudeerd.

De opleiding wordt ook aangeboden in Den Haag en Haarlem, zelf kom ik uit Nieuwegein (vlak onder Utrecht). Qua reistijd is het naar die drie steden om het even, maar Rotterdam heeft een plaatsje in mijn hart. Ik ben écht een Utrechter, maar als de Domstad van de aardbodem zou worden weggevaagd zou ik zonder twijfel naar Roffa vertrekken.

Sinds 2006 heb ik een seizoenskaart bij Feyenoord, ik kan me niet herinneren dat ik sindsdien een wedstrijd heb gemist. Tuurlijk, die club komt uit 010, dat draagt er ook echt wel aan bij dat ik me een beetje Rotterdammert voel. Ik heb daar ook nog eens twee jaar gewoond, en het schijnt dat als ik moe ben (of iets te veel gedronken heb) ik ook plat Rotterdams ga lullen. Ken je dat niet horen dan?

Veel belangrijker! Ik kwam de baarmoeder uitrollen met een NES-controller in mijn handen. Kirby’s Adventure heb ik (na minutenlang in de cassette te hebben geblazen, uiteraard) wel tien keer uitgespeeld. Later maakte de NES plaats voor de Super Nintendo, Nintendo 64 en de Gamecube. In de tijd van die laatste werd mijn interesse ook erg gewekt door de PlayStation 2, waarop ik verslaafd was aan Grand Theft Auto: Vice City.

Nu heb ik een PS4, PS Vita (incluis stoflaag) en een degelijke game-pc. Ik ben vooral een single-player gamer, maar ben nu al geruime tijd zeer verslaafd aan Rocket League op de PS4. Ik hou sowieso van voetbalgames, speel al decennia lang PES en Football Manager 2015 is met ruim 225 uur de meestgespeelde game in mijn Steam-bibliotheek. Een goede tweede is Civilization V met bijna 200 uur.

Een aantal titels die mijn wall of fame absoluut zouden halen, had ik er een gehad: Dungeon Keeper, Knights & Merchants, alle GTA’s, Diablo II & III en de laatste drie Fallout-games. Ik doe nu heel veel games onrecht aan, maar dit zijn er een paar die eruit springen.

Ik heb er heel veel zin in de komende tijd deel uit te maken van het supertoffe team van deze website!

Camfie10-6

Laat een antwoord achter