F1 2021 is nu verkrijgbaar

Codemasters en Electronic Arts verwelkomen spelers in de wereld van Formula 1 in F1 2021. Het nieuwste deel in de geliefde F1-gamefranchise bevat de teams, coureurs en circuits uit het 2021 FIA Formula One World Championship en introduceert een splinternieuwe verhaalmodus, een uitgebreide carrièremodus met de optie om met twee spelers te spelen en drie nieuwe circuits: Portimão, Imola en Jeddah die gratis beschikbaar komt voor alle spelers als post-launch content. 

In de nieuwe verhaalmodus, genaamd Braking Point, ervaren spelers de wereld van F1, als ze hun weg vanuit de Formule 2 omhoog racen naar de glorieuze Formule 1. In deze verhaalgedreven modus krijgen zij te maken met de teamdynamiek uit het echte leven en de dramatiek met andere coureurs op de baan. De uitgebreide carrièremodus introduceert een optie voor twee spelers met zowel een mogelijkheid om online samen te spelen of vanaf de bank. Zij kunnen ook ieder een rivaliserend team kiezen en tegen elkaar racen in een synchrone sessie. De carrièremodus maakt tevens gebruik van Real-Season Start. Hierdoor kunnen spelers beginnen aan hun carrière vanaf elke race die al is gereden in het huidige wereldkampioenschap. Deze modus houdt daarbij rekening met de stand van het kampioenschap van dat moment. 

Next-gen consoles tillen F1 2021 naar een hoger niveau, inclusief verbeterde on-track modellen, textures en verbeterde modellen van de auto’s en bandenschade. De Performance Mode stelt spelers in staat de game te spelen in een framerate van boven de 60fps op compatibele hardware. Bovendien ervaren spelers op next-gen consoles flink verkorte laadtijden. 

De Deluxe Edition van de game bevat zeven iconische F1-coureurs om te gebruiken in Mijn Team, evenals exclusieve customization content, 18.000 PitCoins en het Braking Point Content Pack. 

F1 2021 is nu beschikbaar voor Xbox One, Xbox Series X | S, PlayStation 4, PlayStation 5 en PC. Verwacht de review van de game binnenkort op StarGamers.nl!

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x