Fall Guys: Ultimate Knockout krijgt wellicht een native PlayStation 5-versie

Fall Guys: Ultimate Knockout verscheen al in 2020 voor de PlayStation 4 en PC, en de game genoot al heel snel bekendheid bij veel gamers. Binnenkort zullen nog meer gamers kunnen genieten van dit koddig spelletje.

Zo werd dit jaar bekend dat de game zijn opwachting zal maken op zowel Xbox-consoles als de Nintendo Switch, maar dat is nog niet alles. De game zal binnenkort misschien ook een native PlayStation 5-versie krijgen.

Fall Guys was op de new-gen console van Sony al te spelen via backwards compatibility, maar er is nu een nieuwe aanwijzing opgedoken die erop lijkt te wijzen dat Fall Guys: Ultimate Knockout ook een native PS5-versie gaat krijgen. Via het Twitteraccount van PlayStation Game Size is namelijk een bericht opgedoken dat er een testversie van Fall Guys voor de PlayStation 5 in de PSN-database is verschenen.

Of er werkelijk een PS5 versie gaat verschijnen is nog onbekend, maar met het verschijnen van deze testversie lijkt de kans erg aanwezig dat we binnenkort een native release van Fall Guys: Ultimate Knockout mogen verwachten. Hopelijk krijgen we binnenkort een officiële bevestiging.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x