Nog even en we zijn allemaal Iron-Man.

Titanium Falcon Inc. heeft deze week aangekondigd dat de ontwerpen voor een nieuwe soort controller af zijn. Dit keer is het geen nieuwe Virtual Reality headset of een nieuwe camera voor op je consoles, maar de nieuwe standaard in game besturing wordt volgens de ontwikkelaars een heuse ring om je vinger. 

Om geld bij elkaar te sprokkelen voor deze ring, besloot het bedrijf Titanium Falcon Inc. een crowdfunding te starten via Indiegogo. Op dit moment hebben ze het doel bereikt van 300.000 dollar. Uiteindelijk willen ze de ring controller gaan verkopen voor onder de 100 dollar.

Maar hoe werkt het? Deze toekomstige controller zal via een bluetooth signaal handbewegingen omzetten in commands voor alles waar hij compatibel mee is. Het zal dus niet alleen op consoles werken maar ook op smartphones, tablets en PC als we de ontwikkelaar mogen geloven.

Het is nu dus bijna zover voor alle vrijgezelle nerds die weg zitten te rotten in hun ouders kelder. Met deze ring is het dus eindelijk mogelijk om echt met je games te trouwen.

Wat vind jij van deze nieuwe controller is het werkelijk iets nieuws of wordt het weer de volgende hype van nutteloze randapparatuur? Wij vinden het zo wel aardig op een cockring lijken, maar dat terzijde.

Deel je mening in de reacties en laat ons weten wat jij er van vind.

download (2)

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x