Fallout 4 was allaaaaaang klaar en de Pipboy Edition kan niet meer geleverd worden

Dat Bethesda grondig en snel was met Fallout 4 was al duidelijk toen ze met een veeeeel vroegere releasedatum kwamen dan waar de echte fans van mochten dromen. Echter, wat er nu bekend gemaakt is had niemand verwacht, maar verklaart wel gelijk een hoop.

Marketing Executive Pete Hines gaf in een Gamespot interview aan dat het onmogelijk is om nog verdere fan favors te verwerken in Fallout 4. Niet omdat ze dit niet zouden willen, maar meer omdat de game eigenlijk al klaar was voordat ze hem hadden aangekondigd. Ja, je hoort het goed; de volledige game was al zo goed als af. Het team van Bethesda is nu nog bezig met de bugfixes en de boel glad te polijsten.

Het komt niet vaak voor dat games volledig zonder lekken uitgegeven kunnen worden. Het marketingteam van Bethesda heeft dan ook rond de klok gewerkt om dit spel in deze fase te krijgen voordat de ontwikkeling ervan onthuld zou worden. Sterker nog, de developers wisten al dat Fallout 4 zich zou afspelen in Boston voordat Skyrim uit was.

Fallout4_PIPBoy_Edition_Content11.0

In ander nieuws: De speciale Pip-Boy editie van Fallout 4 is volledig uitverkocht en zal ook niet meer geproduceerd worden. Veel games hebben leuke extraatjes als je pre-ordert, maar vaak werkt het niet zo zeer meer. Omdat games niet meer vaak uitverkocht raken vanwege opties als Steam, is de druk om jouw exemplaar veilig te stellen niet meer zo groot. Maar Bethesda kwam er al snel achter dat een werkende Pip-Boy wel eens een hele leuke goodie zou kunnen zijn die mensen niet konden laten liggen.

Bethesda is al naar de fabrikanten gestapt voor een grotere productie, maar er kunnen er gewoon niet meer gemaakt worden vanwege andere projecten van de desbetreffenden. Dus als jij nog een Pip-Boy zou willen moet je er toch echt zelf één in elkaar knutselen, of er een zien te bemachtigen van een sukkel die van hem zat is. Je kan ook gewoon in V.A.T.S. gaan en hem met je laser rifle een koekje van eigen deeg geven… eeeh, of gewoon wachten tot Bethesda ze weer gaat verkopen natuurlijk.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x