Blizzard GamesCom

[FEATURE] Blizzard op GamesCom: highlights

Vandaag heeft Blizzard op Gamescom een persconferentie gehouden en daar een aantal updates gegeven over hun verschillende games. Wij hebben de belangrijkste updates en nieuwtjes uit deze conferentie hieronder samengevat. Op donderdag 6 augustus komt Blizzard ze met het belangrijkste nieuws: de onthulling van de nieuwe World of Warcraftuitbreiding. Maar first things first.

Hearthstone

De uitbreiding van Hearthstone, The Grand Tournament, krijgt een nieuw gameplayelement: jousting. Een aantal van de nieuw toegevoegde kaarten aan het spel activeren een joust (want het is tenslotte een toernooi). Om te kunnen winnen moet de persoon die de joust kaart getrokken heeft een hogere score hebben. Zie het korte filmpje hieronder van een idee hoe het werkt.

Bovendien zijn er een heel aantal nieuwe kaarten onthuld. Bekijk ze hier. Er zullen in totaal zo’n 130 kaarten aan het spel toegevoegd worden. Pakjes met nieuwe kaarten zijn te koop met in-game goud of echt geld. Het spel wordt later deze maand nog verwacht op de pc, iOS en Android.

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=2YR3326k5hQ’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Heroes of the Storm

Ook voor Heroes of the Storm is een en ander bekend gemaakt. Ze introduceren een nieuwe character: Kharazim. Kharazim is een monk uit Diablo die zich in verschillende talenten kan specialiseren. Hij kan bijvoorbeeld kiezen tussen extra attack damage, periodic heals of mana restoration.

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=kraV3xWGBl0′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Naast Kharazim onthult Blizzard ook een nieuwe Diablo-themed Battleground die drie shrines heeft die om de zoveel tijd power verzamelen. De power kan losgelaten worden door een shrine te activeren, diens guardians te verslaan en tenslotte een vernietigende Punisher op te roepen en kapot te maken.

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=dv0UF3ge4xg’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Ook worden Rexxar en Artanis aangekondigd, twee nieuwe characters uit World of Warcraft en Starcraft. Bekijk ze hier.

Overwatch

Voor de nieuwe te verwachten shooter die deze herfst de bètafase in gaat is een nieuwe hero aangekondigd: Lúcio. Bekijk de nieuwe held hier.

Starcraft: Legacy of the Void

Goed nieuws voor de Starcraft fans: de nieuwe uitbreiding, Legacy of the Void, komt dit jaar nog uit! Hoewel het spel een uitbreiding is op het originele Starcraft II en Heart of the Swarm is het spel is te spelen zonder dat de oudere versies zijn aangeschaft. In Legacy of the Void speel je als Protoss.

Bekijk hieronder een preview.

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=eQ9SWCvK5ag’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

World of Warcraft

Op donderdag 6 augustus wordt onthuld wat de nieuwe uitbreiding zal zijn van het (eens zo) populaire spel. Blizzard had al eerder aangekondigd dat het aantal leden op de game ernstig was gedaald naar 5,6 miljoen. Ze hopen met de nieuwe uitbreiding, en de Warcraftfilm die in 2016 zal verschijnen, weer nieuwe aandacht op de game te vestigen. Wij zijn benieuwd of het gaat lukken.

WoW leden

 

 

 

 

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x